bruggenbouwer

Ik herken en ontwikkel potentieel, overal en altijd. Met een oog voor samenhang heb ik een gevoeligheid voor wat ontbreekt of wat nog niet wordt gezien.

Sinds 2016 mag ik mezelf proceskundige noemen. Daarnaast heb ik trainingen gevolgd in innovatie, authentiek leiderschap, kwantum verschuiving, transformatie coaching, intuïtieve en creatieve ontwikkeling, theorie U en emotionele intelligentie.

Ik ben medeondernemer bij #dotheshift, waar we de menselijke natuur in digitale transformatie brengen. Daar beweeg ik mij op het kruispunt tussen bewustwording, technologische impact en sociale innovatie. 

De afgelopen 11 jaar heb ik kennis en kunde opgedaan in human development, generatiemanagement, innovatie, verbeteren van werkrelaties, kwaliteit en service en het creëren van betrokkenheid.

 
392A9016.jpg
 

 

En dan raffle.free

Eerst dacht ik dat ontrafelen raffle in het Engels was. Ontrafelen om vrij te kunnen bewegen: raffle.free. Even intikken op Google translate en wat bleek? De betekenis is verloten, loterij, rommel. Ook dat vond ik mooi. Rommel en loterij als zelfde woord. Ontrafelen van de chaos brengt geluk. Misschien is er ook geen verklaring. Maar ik kon geen afscheid meer nemen van raffle.free. Zeker niet met mijn achternaam. 

inspiratiebronnen

en foto credits voor

  • Emily Overseas - picsart.com
  • Lotte Meijer - unsplash.com
  • Ghanapaty Kumar - picsart.com
  • Jason Rosewell - unsplash.com
  • Denis - picsart.com 
  • Kristina Flour - unsplash.com